KEMER ÇAMYUVA'DA DENİZE 800 mt MESAFEDE 3+1 MÜSTAKİL VİLLA EN/RU
 Portföy No: 216058
CB ELİPS

KEMER ÇAMYUVA'DA DENİZE 800 mt MESAFEDE 3+1 MÜSTAKİL VİLLA EN/RU

Antalya / Kemer / Çamyuva

AÇIKLAMA

Kemer Çamyuva mevkii 248 ada 8 parsel 530 mt2 arsa içerisinde yer alan birbirinden bağımsız iki villamız satılıktır. Villalarımız Turizm Bakanlığına bağlı Çamyuva Halk plajına mesafesi 800 mt dir.

3+1 şeklinde tasarlanmış olan villalarımız 165 mt2 brüt 150 mt2 net kullanım alanına sahip olup , 25 mt2 müstakil havuzları , 23 mt2 açık otoparkları mevcuttur. İskanları alınmış olan villalarımızda üst katta bulunan iki yatak odamızın birinde geniş bir gömme dolap , diğerinde giyinme odası mevcuttur , her iki yatak odamızın kendine ait banyosu bulunmaktadır. Alt katta yine bir yatak odamız ve genel kullanıma ayrılmış banyomuz mevcuttur. Vestiyerimiz bulunmaktadır. Villalarımızda açık mutfak bulunmakta olup , 4 parça Franke ankastre seti yerleştirilmiş vaziyette teslim edilecektir. Villalarımızın yerden ısıtma sistemi mevcut olup Alarko marka boiler kullanılmıştır . Vitrifiyelerimiz Vitra , armatürlerimiz Artema doğramalarımız Rehau ,tamamında otomatik panjur sistemi, elektrik aksamı Viko , dış cephe taş kaplamalarımız Stone wrap marka Kültür taşı tercih edilmiş olan evlerimizde AGT marka ahşap sabit mobilya düzeneği mevcut olacaktır. Klimalarımız Toshiba marka split klima olarak evlerimize yerleştirilmiştir. Evde kullanılan tüm seramiklerimiz 1. sınıf NG Kütahya markadır.

Çamyuva merkezde bulunan evlerimizin karşısında okul , 500 mt alan içerisinde Migros , eczane , market , restoran mevcuttur . Denize yakın olması , merkezi konumu sebebiyle özellikle tatilcilerin tercih ettiği bir bölgede yer alan villalarımız butik bir müstakil hayatın kapılarını açmaktadır.

Portföylerimiz tüm meslektaşlarımız ile paylaşıma açık olup , detaylı bilgi için iletişime geçiniz . Sunum için lütfen randevu alınız .

Gonca Berani

BRN Team Takım Lideri

Platinium Danışman

Devamını Oku
Konum Türkiye , Antalya , Kemer , Çamyuva
Tapu Durumu Arsa Payı Tapu
Portföy Kategorisi Villa
Fiyat 18.500.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 165
Metre Kare (Net) 150
Oda Sayısı 3+1
Bina Yaşı 0
Kat Sayısı 2
Isıtma Klima
Banyo Sayısı 3
Balkon Var
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Görüntülenme Sayısı
15

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Gonca Berani

Danışmanın Diğer Portföyleri