GONCA BERANİ'DEN MARMARİS SELİMİYE KÖYÜ DENİZE 500 MT TAŞ EV
 Portföy No: 215907
CB ELİPS

GONCA BERANİ'DEN MARMARİS SELİMİYE KÖYÜ DENİZE 500 MT TAŞ EV

Muğla / Marmaris / Selimiye

AÇIKLAMA

Muğla ili Marmaris İlçesi Selimiye köyünde denize 500 mt mesafede bulunan , müstakil villalarımız satılıktır. İki villamızın toplam arsa payı 634 mt2 olup , villalarımızın taban oturumu 75 m2, net kullanılabilir alanları 150 mt2 dir. Her villanın birbirinden bağımsız bahçe kullanım alanı , ayrı havuzları mevcuttur.. Selimiye içerisinde denizi görebilen nadir konumlardan birindedir. İki villanın da iskanı mevcuttur .

2017 yapımı olan villalarımızda mahremiyet ön planda tutulmuş olup , birbirinden bağımsız şekilde tasarlanmış ve ayrılmıştır. Altyapı sorunu bulunmayan villalarımızda , su deposu da bulunmaktadır.

3 + 1 olan villalarım büyük ailelerin rahatlıkla konaklayabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Villalarımızın bir tanesi ebeveyn banyolu , kapalı mutfaklı , diğeri genel kullanımlı banyoya sahip açık mutfaklı olarak tasarlanmıştır. Geniş teras kullanım alanları keyifli aile sofraları için idealdir , havuz başı kullanım alanları da keyifli bir gün geçirmenizi , merkezin kalabalığına inmeden konaklamanızı sağlar . 2024 yazına yetiştirilmek üzere villalarımızın açık alanlarına otopark alanı yapımı , havuzların seramiklerinin değişimi , villa içlerinin boyanması , kapı ve pervazların yenilenmesi için tadilat başlamıştır.

İki villamızda bölge genelinde kiralama yapmaya müsaittir. Yaz sezonu 3 ay gibi görünse de ilk bahar ve son bahar mevsiminde de yat tutkunlarının özellikle tercih ettiği bir bölge olması köyün popülerliğini artırmaktadır. Bölgenin Günlük ve Aylık kiralama bilgileri için iletişime geçilmesini rica ederiz.

Kısmi araç takası kabul edilebilecek olup , detaylar için bizimle irtibata geçilmesini rica ederiz.

Villalarımızın pazarlanmasında tek yetkili ofis Coldwell Banker Elips ofisi olup , portföyümüz tüm meslektaşlarımız ile paylaşıma açıktır. Detaylı bilgi ve randevu için bizimle görüşebilirsiniz

Gonca Berani

Devamını Oku
Konum Türkiye , Muğla , Marmaris , Selimiye
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Villa
Fiyat 28.500.000 ₺
Oda Sayısı 3+1
Bina Yaşı 7
Kat Sayısı 2
Isıtma Klima
Banyo Sayısı 3
Balkon Var
Eşyalı Evet
Kullanım Durumu Boş
Site İçerisinde Hayır
Krediye Uygun Evet
Takasa Uygun Evet
Görüntülenme Sayısı
18

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Gonca Berani

Danışmanın Diğer Portföyleri