DÖŞEMEALTI YEŞİLBAYIR 2 DÖNÜM İÇİNDE MÜSTAKİL VİLLA VE ARSA
 Portföy No: 216059
CB ELİPS

DÖŞEMEALTI YEŞİLBAYIR 2 DÖNÜM İÇİNDE MÜSTAKİL VİLLA VE ARSA

Antalya / Döşemealtı / Yeşilbayır

AÇIKLAMA

Antalya ili Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır mahallesinde 1204 ada 9 ve 30 parsellerde toplam 1956 mt2 arsa üzerinde kayıtlı olan villamız satılıktır. Konum itibariyle Antalya şehir merkezine en yakın mesafede yer almakta olup Antalya Spor Tesislerine 300 mt , ana yola 600 mt mesafede ama korunaklı bir alan içinde yer almaktadır. Villanın bulunduğu bölge Antalya il merkezinden 300 metre yüksektedir.

Ev 1304 mt2 lik parsel içine oturtulmuş olup 600 mt2 brüt 550 mt2 net kullanım alanı bulunmaktadır. 3 katlı olan bina içinde, 5 oda 1 salon ,1 ayrı mutfak ve bir ütü odası yer almaktadır. Evin etrafı terasla çevrili olup, üst katta da ilave teras mevcuttur. Çatı arasında taban genişliğinde oda yapılmaya müsait bir alan ve ikinci katta yine değerlendirilmeye müsait iki çatı arası boşluğu yer almaktadır. İki araçlık üstü kapalı ve otomatik kapılı otoparkı , müstakil havuzu , kileri , çamaşırhanesi , ev içinde şöminesi , terasta barbeküsü , ısınma sistemi için petekleri ve gaz tertibatı , ilkbahar ve sonbahar aylarında havuzu 30 dereceye kadar ısıtmak için tesisatı mevcuttur. Evin tüm enerji ihtiyacını karşılayacak 12 KWA’lık jeneratör bulunmaktadır.

Aynı bahçe içinden geçilen 652 mt2 lik yan bahçede havuz suyunu ve bahçeyi sulayabilecek şekilde güçlü bir hidrofor, su sondaj sistemi bulunmakta olup 5/10 metrelik büyük bir havuzu 5-6 saatte doldurabilecek kapasitededir. Yazın bulunduğu bölge ve ağaçlar sebebiyle serin olan mülk arzu edilirse klimalar ile serinletilebilir

Bahçede bulunan meyve ağaçları meyve vermektedir. Yılda 500 kg nar , 750 kg zeytin , 100 kg limon elde edilmektedir. İlave olarak bol meyve sağlayan 3 adet incir ve 1 adet avokado ağacı mevcuttur . Bu bahçe içinde müştemilat olarak kullanılabilecek, içinde marangoz tezgâhı bulunan şifrin bir klübe de yer almaktadır. İki ayrı parselde olmalarına rağmen evin beyni küçük parselde bulunmaktadır. Özel bir peyzajı bulunan bahçemizin düzenli bakımları senelerdir aynı bahçevan tarafından gerçekleştirilmektedir. Yeni ev sahibi ile de çalışmaya devam edecektir.

Yabancı satışa uygun olan villamız ikamete de uygundur . Kredilendirilebilir .

Bugüne kadar hep yaptıran mülk sahibi ikamet ettiği için son derece bakımlı , nezih bir villadır. Komşuları bakımından da kaliteli bir profile sahiptir. Muhit bakımıdan doğa ile iç içe ama şehire de bir o kadar yakın olması tercih sebebi olmaktadır. Genişletilebilir 200 mt2 lik ilave alan boşluğu sayesinde ev içerisinde çok daha farklı oda tiplerine kavuşulabilir . Kalabalık aileler için tercihte öncelik sağlayacak konumdadır.

Villamızın pazarlama yetkisi Coldwell Banker Elips Ofisinde yer almakta olup , portföylerimiz tüm meslektaşlarımız ile paylaşıma açıktır . Detaylı bilgi için arayınız . Sunum için lütfen randevu alınız.

Gonca Berani

Platinum Danışman

BRN Team Takım Lideri

Devamını Oku
Konum Türkiye , Antalya , Döşemealtı , Yeşilbayır
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Villa
Fiyat 74.000.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 600
Metre Kare (Net) 550
Oda Sayısı 5+1
Bina Yaşı 10
Kat Sayısı 3
Isıtma Kombi (Elektrikli)
Banyo Sayısı 2
Balkon Var
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Görüntülenme Sayısı
18

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Gonca Berani

Danışmanın Diğer Portföyleri