ADİL ALTUĞ HAYMANALI

Gayrimenkul Danışmanı @CB TRIO

Trio'da her şey yolunda.

Merhaba,

Ben Adil Altuğ Haymanalı

Kızıltoprak İstanbul’da, 1972’de doğdum.

Ankara Odtü Mimarlık Fakültesi, Endüstriyel Tasarım lisans mezunuyum.

Her ikiside Holding iştiraki; otomotiv ve tüketici elektroniği Ar-Ge’lerinde ve de İstanbul’un önde gelen endüstriyel tasarım ofislerinden birinde tasarımcı olarak kariyerimi sürdürdüm.

Yurtdışında satış danışmanlığı ve yurtiçi kurumsal firmalarda satış danışmanlığı, reklam yönetimi, proje koordinatörlüğü ve genel koordinatörlük görevlerinde çalışmalar yaptım. Kurum içi satış eğitimleri verdim. Ülkemizin öncü 24m hibrit motor yat projelerinden birinde; tasarımdan suya atışa olan sürecinde, yurtdışı yurtiçi satın alma yönetimi dahil tam kapsamlı proje koordinatörlüğü yaptım.

Gayrimenkul sektörüne, 1906’dan bugüne gayrimenkul satışında dünya lideri olan Coldwell Banker ile İzmir Karşıyaka Yalı’da bir franchise ofisin genel koordinatörlüğü ile başladım. Yine İzmir’de bir gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı firmasında yönetici olarak çalıştım.

25 yılı aşkın profesyonel iş deneyimimi, kaliteli danışmanlık hizmeti ve nitelikli iletişim ile Coldwell Banker Trio Caddebostan İstanbul’da sürdürüyorum.

Alım, satım, kiralama gibi temel ihtiyaçlarınız ve de olası gayrimenkul yatırımlarınızda danışmanınız olarak buradayım.

İleri seviye İngiliz dili ve başlangıç seviye Yunan dilinin yanısıra, 499 groston Yat Master ve Ecdis yetkinliğim bulunmaktadır.

Adil Altuğ Haymanalı

Gayrimenkul Profesyoneli

CB Trio İst.