YENİMAHALLE URANKENT MİRAGE BAHÇE SİTESİ KİRALIK PEYZAJ 2+1DAİRE
 Portföy No: 213851
CB TEPE

YENİMAHALLE URANKENT MİRAGE BAHÇE SİTESİ KİRALIK PEYZAJ 2+1DAİRE

Ankara / Yenimahalle / Mehmet Akif Ersoy

AÇIKLAMA

İlanıma hoş geldiniz,

Mirage Bahçe Konutları konum olarak; Yenimahalle Urankent Bölgesinde ve Anadolu Bulvarına 100 m mesafededir. 13.800 m2 arsa alanı içinde, çocuk oyun alanı, kamelyalar, basketbol sahası, hamam-sauna, otopark asansörü, su deposu bulunmaktadır.

Dairemiz; 2 oda, salon, mutfak ile ebeveyn tuvalet ve banyosu olmak üzere 2 adet tuvalet ve banyo bulunmaktadır.

Siteye yürüme mesafesinde olan yerler: Podium AVM, Gimat, Onkoloji Hastanesi, Bauhaus, Çağdaş Market, 3M Migros, BİM, A101, YDA Park Avenue Bulvar Mağazaları, Wings Ankara, Açı, Final ve Pınar Kolejleri; Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi, Orhan Cemal Fersoy İlkokulu, Açı Eğitim Kurumları, İbrahim ethem Okulları, 3 farklı kreş, Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Leyla Gencer Sahnesi, Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve daha birçok yaşam-eğitim-eğlence alanlar

Ayrıca, Kızılay, ODTÜ, Gazi ve Ankara Üniversiteleri, Ankara Adliyesi, Cumhurbaşkanlığı sarayı, gibi merkezi yerlere 10-15dk araba ve toplu ulaşım-metro ile ile gitme imkanı. Esenboğa Havalimanına giden havaş otobüsleri site yürüme mesafesindedir​7 gün 24 saat güvenlikli, etrafı çevrili ve kamera sistemiyle koruma altında. Sitenin her bloğuna ayrı elektronik çip sistemiyle giriş yapılmaktadır.

Ebeveyn banyolu, mutfakta ve ebeveyn banyosunda amerikan panel sürgü kapılar, salonda Avrupa duvar kağıdı, Franke marka ankastre mutfak. salon-koridor-mutfak ve yatak odasında led ışıklı asma tavanlı, 7/24 özel güvenlik, kapalı devre tv, oyun parkı, kapalı garaj, açık misafir otoparkı vardır.

Mutfak&banyo eşyaları, kapı& pencere ve evdeki diğer eşyalar lüx 1. Sınıf kalite malzemedir. Salon ve mutfakta 1. Kalite bambu parke, Odalar laminant parkedir, Dortek marka 1. Sınıf lake kapılar, asma tavanlar, vestiyer vs.

Dairenin önü açıktır ve kapanma ihtimali bulunmamaktadır. Binanın ısı yalıtımı tam olup evin yakıt tasarrufu son derece iyi durumdadır.

Geniş ve sosyal etkinlik açısından zengin bir bahçesi bulunmaktadır. Bahçe içerisinde yürüyüş parkuru, egzersiz alanı, büyük bir oyun parkı, basketbol/futbol sahası, tenis alanları yanı sıra yazın açık havada, kışın ise kapalı salonda güncel çocuk filmleri gösterimi yapılmaktadır.

Site içerisinde bulunan geniş bir gazebo bulunmakta ve bu sayede doğum günleri gibi etkinlikler bahçe içerisinde yapılma imkânı sunmaktadır. Hamam, sauna ve kapalı spor tesisi bulunmaktadır.

Site hiçbir eksiği bulunmamaktadır. Bahçe otomatik sulama sitemi, havuz filtreleme sistemi, jeneratör, renkli görüntülü diafon sistemi, yangın alarm ve söndürme sistemi, gaz dedektörü vs gibi yapılar tam olup sitenin hiçbir yapısal-temel eksiği bulunmamaktadır.

Plaka tanıma sistemli kapalı otopark ve site içerisinde açık misafir otoparkı mevcuttur.

Severek oturabileceğiniz ve keyifli bir daire.

Burada olmalısınız,

Detaylı bilgi için lütfen arayınız...

Coldwell Banker danışmanı Seyit İbrahim Kocabay

0 530 462 22 85

Devamını Oku
Konum Türkiye , Ankara , Yenimahalle , Mehmet Akif Ersoy
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Daire
Fiyat 31.000 ₺
Oda Sayısı 2+1
Bulunduğu Kat 6
Isıtma Merkezi Sistem
Görüntülenme Sayısı
128

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Seyit İbrahim Kocabay

Danışmanın Diğer Portföyleri