GÜLTEN SUNGUR

Gayrimenkul Danışmanı @CB EGEMEN

20.08.1991 Yozgat doğumluyum.Sadece sevmenin sevilmenin ve bolca paylaşmanın öğretildiği bir aile de büyütüldüm. Hayatta karşılaşabileceğim olası kötü insanlardan hiç bahsedilmemişti. Bunun zorluğunu hayatımın ileriki yıllarında çokça yaşadım. Her nekadar 30 yaşından sonra insanları tanımış olsam da yine de Hiç bir mevki, sosyal statü gözetmeksizin hayatın her alanında karşılaşabileceğimiz çalışanlara saygı, sevgi ve insanca davranış sergileyebiliyorsam bunu canım Aileme borçluyum.

Hobilerim; başta kitap okumak olmak üzere tenis , doğa yürüyüşü , ağaçların ve yeşilin çok olduğu her alanda vakit geçirmeyi çok severim.

İlk okul orta okul ve liseyi Yozgat ta tamamladım. Üniversiteyi açıktan Muğla‘da okudum. İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü mezunuyum.

18 yaşında evlendim 20 yaşında anne oldum, dünya güzeli bir kızım oldu ismi Hazal. 21 yaşında eşimin Muğla‘da iş kurması sebebi ile Muğla’ya taşındık. Kızımı kendim büyütmek istediğim imkanım da olduğu için çalışmadım. 2017 yılında ikinci kızım dünyaya geldi dünyalar tatlısı bir Masal’ımız oldu. İki kızımı da kendim büyüttüm ve Masal 5 yaşına gelip kreşe başladığında artık ben de iş hayatına başlamaya karar verdim. Önce bir yerel emlak ofisinde muhasebeci olarak başladım. 1 yıl sonra kurumsal bir emlak ofisi olan Coldwell Banker Egemen Ofisinde ofis asistanı olarak görev aldım. Gayrimenkul Danışmanlığının üzerime daha iyi oturacağı, bu mesleği çok güzel icra edeceğim, bu meslekte en çok ihtiyaç duyulan ve yitirilmiş olan o “Güven”duygusunu müşterilerin bende bulabileceklerine dair bir çok geri dönüş alıyordum. Lakin ben biraz da etrafı, piyasayı, insanları gözlemlemek, insanları tanımak ve kısaca pişmek adına 1 yıl kadar ofis asistanlığı yaptım. 2024 Haziran ayında radikal bir karar ile; başta kadına verdiği değer ve alıcı, satıcı, Gayrimenkul Danışman olmak üzere üç tarafında haklarını koruyan bu markayıda arkama alarak, Coldwell Banker Egemen Gayrimenkul’de Gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdim. İnsanlar verilen eğitimle değil, duyduklarında değil, ikna edilmeye çalışıldığında değil, inandıklarında başlarlar. İNANDIM VE BAŞLADIM..!

Genelde insanlar okulunu bitirir , kariyer yapar , evlenir ve çocuk yapar. Tüm bu süreç aşağı yukarı 30 yılı bulur. Ben tam tersini yaptım evlendim , çocuk yaptım , çocuklarımı büyüttüm, ve kariyer hayatına atıldım. Bana duyulan bu samimi güvenle profesyonelliğimi birleştirerek sizlere; sizi hayalinize kavuşturacak bu gayrimenkul alışverişinizde tam destek olmayı vaad ediyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • GAYRİMENKUL PROFESYONELİ BÖLGE ve ALAN UZMANLIK BÖLGESİ EĞİTİMİ İZMİR 23-24 EYLÜL 2024
1.600.000 ₺
Satılık
12.000.000 ₺
Satılık
136.000.000 ₺
Satılık
14.000.000 ₺
Satılık