RECEP UYAN

Ticari Gayrimenkul Danışmanı @CB VALUE

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM.

İş dünyasındaki yaklaşık 23 yıllık deneyimimi, Gayrimenkul Yatırım Danışmanı olarak Coldwell Banker VİA Ofis de gerçekleştiriyorum.

Özellikle Ticari gayrimenkul sektöründe 5 yıldızlı Otel, AVM ve Kurumsal Kiracılı Ticari Mülk Satışı ve Proje Geliştirme Alanında çalışmalarımı yürütüyorum. Aynı Zamanda KRG Gayrimenkul Yatırım Danışmalığı A.Ş.kurucu ortağıyım.

Mevcut iş hacminizi katlamanıza yardımcı olacak Türkiye çapında erişebileceğiniz 145 ofisimiz bulunmaktadır. Hâlihazırda Proje, Arsa, Konut, Lüks Konut ve Ticari Gayrimenkul uzmanlık alanlarına sahip, sizin için çalışacak büyük bir danışman ekibimizle size destek verebilen. Bizimle çalışmayı tercih eden sizlere her ilde bir danışman tahsis etmeyi planlayan sizin de dediğiniz gibi Coldwell Banker Türkiye Ailesiyiz.

Ve bu ailenin bir üyesi olarak gelişen gayrimenkul piyasasında sizlere alım, satım ve kiralama da güvenilir, kaliteli danışmanlık hizmeti vermeyi taahhüt ediyorum. Teşekkürler

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari ve lüks konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çayyolu Ümit Yaşamkent Yıldızevler

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • M2M Ankara 22-23 Eylül 2021 SON GÜN FIRSATI

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Gülşah Aldoğan Aktan - 10/10/2020

    Recepbey çok ilgili işinde çok başarılı birisi,evimizi cok kısa bir sürede sorunsuz sattı.

  • Derya Subaşı - 11/03/2020

    Recep uyan beyefendi işini çok seven ve hakkıyla yapan güvenilir,dürüst bir gayrimenkul danışmanı.Yeni hayatımıza onun sayesinde basladim. Evimizi ondan aldım. Teşekkürler