Portföy İşlem Hızı
9,2

Merhaba Ben Emre Özüm ,

20 Temmuz 1986 yılında İzmir Karşıyaka’da doğdum . Manisa Celal Bayar Bilgisayar Programcılık Bölümünden mezun oldum.

2006 yılında ise 3 Sene süren Teknosa İç ve Dış Aş ‘de çalıştıktan sonra askerlik görevimi tamamlayıp Perakende sektöründe Mağaza Satış Sorumlusu olarak iş hayatıma Devam ettim.

2010- 2015 Yılları arasında Abdi ibrahim İlaç Firmasında Tıbbi Satış Temsilcisi , Turkcell gibi Kurumsal Firmalarda Çalıştım.

Hürriyet Emlak / Hepsi Emlak Kıdemli Satış Yönetmeni ve Emlakjet Firmasında Kıdemli Satış danışmanı olarak çalıştım. 7 yıllık Sektör deneyimime Gayrimenkul sektöründe devam etme kararı aldım. Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı Kariyerimdeki doğru kararı verip İzmir’in Şampiyon Ofisi Coldwellbanker YÖN Gayrimenkul ofisi ile iş hayatıma devam etmekteyim.

İşimi severek ve müthiş bir tutku ile yapıyorum.

Dürüst şeffaf bir anlayış ile müşterilerime hizmet vermeye devam ediyorum.

Harika çalışmalarda beraber olmak dileğiyle, Saygılarımla..

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Şemikler Demirköprü

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 10 - 14 HAZİRAN 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ünal Aladagli - 03/07/2024

    Gayrimenkul danismanimiz Emre beyle hem satilik hem kiralik mulklerim icin calisma firsatimiz oldu. Kendisi Süreci bizim adımıza son derece sağlıklı ve olumlu yürüterek cok kısa sürede kriterlerimize uygun bir şekilde kiralama işlemini tamamladı. Satılık mulkumuz için de aynı özveriyle süreci beraber yurutmekteyiz. Bundan sonrası için de her zaman gayrimenkul konusunda danışıp güveneceğimiz danismanimiz olacak. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

  • NURTAÇ YILMAZ - 27/06/2024

    Emlak müşaviri Emre Bey’le çalışmaktan son derece memnun kaldık.Kiralık dairemizi kısa bir sürede ve istediğimiz fiata kiraladı.Kiracı taleplerini kendi süzgecinden geçirerek bizimle muatapetti. Bundan sonra artık aile emlakçımız Emre Bey olacak.Gayrimenkul alış ve satışlarımızda kendisine güvenerek vereceğiz.