CEMMA YILDIRIM

Gayrimenkul Danışmanı @CB POWER

Merhaba Ben Cemma Yıldırım

Profesyonel iş hayatına 2004 yılında iletişim sektöründe başladım. Kurumsal iletişim danışmanlığının ağırlıkta olduğu iş hayatım boyunca, birbirinden farklı sektör ve kişiler ile çalışma fırsatı buldum. Hizmet verdiğim müşterilerimin çoğu ülkenin önde gelen kurum, kuruluş ve şirketleri oldu.

Sektördeki uzun ve yoğun tecrübelerimi yakın çevremin tavsiyesi ile gayrimenkul sektörüne taşımaya karar verdim ve 2021 yılında ilk adımı attım. Yaklaşık 3 senelik tecrübe sonrasında, sektörde kurumsal hizmet anlayışı ile fark yaratan Coldwell Banker Power ailesine katılmam ile devam ediyor.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks Konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Arnavutköy Ulus Kuruçeşme

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İSTANBUL 18-22 MART 2024 YÜZYÜZE BLUE START EĞİTİMİ ( ANKARA-İZMİR HARİÇ )

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ayşe Çiftçi Yücel - 06/07/2024

    Eşyalı daire için iletişim kurduğumuz ilk andan itibaren Cemma Hanım'ın pozitif bakış açısı ile huzur verici ve çözüm odaklı güvenilir, kaliteli ve gülen yüzlü danışmanlık hizmeti ile karşılaştık .Gayet profesyonel bir yaklaşım ile her noktada iletişimi kesmeden kiracı ve ev sahibi arasındaki süreci iletişim gücü, hızlı ve çözüm odaklı bir yaklaşımla güler yüz ile yürüten şahsına buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Güven ve emniyet sorununun artığı günümüzde Cb Power olarak böyle güler yüzlü çalışanlarla çalıştığınız için yönetim olarak çok şanslısınız. Her şey için teşekkürler.

5.250.000 ₺
Satılık
70.000 ₺
Kiralık
15.500.000 ₺
Satılık
65.000.000 ₺
Satılık