ZİRVEKENT ÜNLÜ KULE KARŞISI 1300 M2 BACALI BAHÇELİ DEPOLU DÜKKAN
 Portföy No: 230501
CB BAŞKENT

ZİRVEKENT ÜNLÜ KULE KARŞISI 1300 M2 BACALI BAHÇELİ DEPOLU DÜKKAN

Ankara / Çankaya / Birlik

AÇIKLAMA

Söz konusu Mağaza/Dükkanımız Doğukent Bulvarı’ndan, Zirvekent konutlarına ve bölgeye giriş sağlayan 451.Cadde üzerinde Doğukent Bulvarı ile köşe konumlu adada yer almaktadır.

Bölgenin yeni çekim merkezi Ünlü Kule’nin tam karşısında yer alan binamızın diğer cephesinde Bahçeşehir Koleji yer almakta olup, 365 Avm ise 1 dk mesafede yer almaktadır.

Mağaza / dükkanımız toplam 1350 m2 kullanım alanı imkanına sahiptir.

Zemin katımız yaklaşık 5.5. metre tavan yüksekliğine sahip olup bu katımız 350 m2 genişliğindedir. Ön ve yan cephelerinde ise yaklaşık 350 m2 ilave bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Arzu edilirse zemin katın bir kısmında veya tamamında asma kat yapılarak net kullanım alanı arttırılabilir.

Zemin katımızın bir alt katında yine yaklaşık 350 m2 depo alanımız yer almakta olup bu kata hem bina genel merdivenleri kullanılarak hem dükkanımızın içerisinden, hem de kapalı garaj rampasından araç ile ulaşabilmek mümkündür. Kapalı garaj katı ikinci bodrum katta yer almakta olup garaj rampasından birinci bodrum kat hizasına gelindiğinde düz zeminde bu kata ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Toplamda 350 m2 giriş katı, 350 m2 bahçe kullanım alanı, 350 m2 depo alanı ile birlkite yaklaşık 1000 m2 kullanım alanına ilaveten asma kat yapılarak bu hacim yaklaşık 1300 m2’lere çıkarılabilir.

Söz konusu gayrimenkulün kiralanmasında Coldwell Banker Başkent adına Evren Barutçu Münhasıran yetkilidir.

Devamını Oku
Konum Türkiye , Ankara , Çankaya , Birlik
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Dükkan / Mağaza
Fiyat 225.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 1300
Oda Sayısı 1+0
Bina Yaşı 0
Isıtma Merkezi Sistem
Görüntülenme Sayısı
52

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Ali Evren Barutçu

Danışmanın Diğer Portföyleri