CB İDA AYVALIK VE NOVAN ORTAKLIĞI İLE MUHTEŞEM DOĞAKÖY'DE VİLLA
 Portföy No: 227783
CB İDA

CB İDA AYVALIK VE NOVAN ORTAKLIĞI İLE MUHTEŞEM DOĞAKÖY'DE VİLLA

Balıkesir / Ayvalık / Namık Kemal

AÇIKLAMA

Eşsiz Cunda Adası’nda, Ayvalık Tabiat Parkı’nın içinde yer alan ve seçkin sakinleriyle tanınan Doğaköy Sitesi’nde (Parlamenterler Sitesi) konumlanmış, deniz ve doğa manzaralı 4+1 triplex villamız, huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

80 villadan oluşan bu seçkin sitede, kendinize ait plajın ve tekneniz için özel iskeleye erişimin keyfini çıkarabilirsiniz. Yüzme için dubası bulunan site, 24 saat güvenlikle korunmakta ve geniş kamera sistemi ile desteklenmektedir. Ayrıca, site genelindeki aydınlatmaların kesintisiz çalışmasını sağlayan 70 kW'lık bir jeneratör mevcuttur.

Site içerisinde, çay bahçesi, çocuk oyun alanı, tenis kortu ve spor aletleri gibi sosyal alanların yanı sıra, 50 tonluk su deposu ve yenilenmiş altyapı hizmetleri bulunmaktadır. Şehir şebeke suyu, elektrik ve internet bağlantıları da mevcut olup, site aidatı 3.000 TL’dir. Site sakinlerine hizmet veren güvenlik görevlileri ve bahçıvanlar için iki lojman tahsis edilmiştir.

135 m² brüt, 120 m² net alana sahip villamız, ferah ve aydınlık yaşam alanları sunmaktadır. Giriş katında salon, mutfak, banyo ve tuvalet bulunurken, binanın üç tarafını saran geniş balkonunuzda deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Üst katta ise 3 oda, banyo ve tuvalet yer almaktadır. Yatak odasından ve hol kısmından üst kat balkonlarına erişim sağlanmaktadır.

Villamız, denize sadece 100 metre mesafede yer almakta olup, temiz hava, huzur ve dinginliği bir arada sunmaktadır. Aynı zamanda Ayvalık’ın zengin kültürel ve sosyal hayatına kolay erişim imkânı sağlamaktadır. Özel bir yaşam alanı arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat

Mülkün Yetkilileri Novan Gayrimenkul ve Coldwell Banker İda adına münhasıran

Seran Köşkeroğlu'dur

Devamını Oku
Konum Türkiye , Balıkesir , Ayvalık , Namık Kemal
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Ada
Fiyat 31.000.000 ₺
Metre Kare (Net) 120
Krediye Uygun Evet
Takasa Uygun Evet
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Görüntülenme Sayısı
61

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

MUHİT ÖZELLİKLERİ

  • Pazar Yeri

MANZARA ÖZELLİKLERİ

  • Deniz
  • Doğa

Seran Köşkeroğlu

Danışmanın Diğer Portföyleri