CB Yalı'dan Çeşme Reisdere'de Özel Havuzlu Ultra Lüks Villa
 Portföy No: 213250
CB YALI

CB Yalı'dan Çeşme Reisdere'de Özel Havuzlu Ultra Lüks Villa

İzmir / Çeşme / Reisdere

AÇIKLAMA

Coldwell Banker Yalı Gayrimenkul’den

Çeşme Reisdere'nin en gözde bölgesinde yer alan bu ultra lüks villa, benzersiz özellikleri ve yüksek kaliteli tasarımıyla sizi bekliyor. Toplamda 350 metrekare arsa üzerinde inşa edilmiş olan bu villa, 175 metrekare net kullanım alanı sunmaktadır.

Giriş Katı:

Giriş katında özel ölçülerle tasarlanmış, standartların dışında bir çelik kapı ile karşılaşıyoruz. Kapıdan içeri adım attığınızda tasarım harikası bir vestiyer, ortak kullanım tuvaleti ve havuz manzaralı geniş, ferah bir salon sizi karşılıyor. Salonun hemen karşısında ise modern ve kullanışlı bir mutfak bulunmaktadır.

Üst Kat:

Üst kata çıktığınızda, merdivenlerin hemen önünde oldukça büyük bir saklama alanı olarak kullanılabilecek dolap mevcuttur. Üst katta toplam 3 yatak odası bulunuyor. Her bir yatak odasında özel olarak tasarlanmış, içleri ışıklandırmalı giyinme dolapları ve özel banyo yer almaktadır. Ayrıca 2 yatak odası balkonlu olup, hem deniz hem de havuz manzarasına sahiptir.

Alt Kat:

Giriş katının altında yer alan katta, sauna ve hamam keyfini çıkarabileceğiniz özel alanlar bulunuyor. Bu katta ayrıca bir banyo daha yer almaktadır. Oda olarak da kullanılabilecek alan, cam tavanı ile ferah ve aydınlık bir atmosfer sunmaktadır.

Dış Alan:

Villanın dış alanında özel bir havuz ve geniş bir bahçe bulunmaktadır. Bu alan, hem dinlenmek hem de keyifli vakit geçirmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Tüm camlarda elektrikli panjur bulunmaktadır.

Otopark ve Erişim:

Otoparktan villaya çıkış için, otoparkı merdivenlere bağlayan özel bir garaj kapısı ile oldukça rahatlık sağlanmaktadır. Garaj kapısı elektriklli ve korunaklıdır.

Bu benzersiz villa, Çeşme'nin en prestijli bölgelerinden birinde lüks ve konforu bir arada sunarak, size ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Detaylı bilgi ve yer gösterimi için hemen bizimle iletişime geçin!

Rıdvan Arıkan - Broker & Owner - 0532 179 1521

Devamını Oku
Konum Türkiye , İzmir , Çeşme , Reisdere
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Villa
Fiyat 24.500.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 350
Metre Kare (Net) 175
Oda Sayısı 3+1
Bina Yaşı 0
Kat Sayısı 2
Isıtma Klima
Banyo Sayısı 5
Balkon Var
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Site İçerisinde Hayır
Krediye Uygun Evet
Görüntülenme Sayısı
42

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Rıdvan Arıkan

Danışmanın Diğer Portföyleri