YUSUF CİRİTCİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB YÖN

Ben YUSUF CİRİTCİ, 1 nisan 1979 yılında izmir'in konak ilçesinde doğdum. İzmir'in nadide güzel semtlerinden göztepe de yaşıyorum. Çalışma hayatımda 30 yıl süresince tekstil sektöründe yöneticilik yaptım. Tommy, Calvin klein, lacoste fendy gibi bir çok dünya markasının üretimini gerçekleşirdim. 2022 yılında çalışma hayatıma devam ederken hem tasarımı hem üretimi bana ait olan ABADA isimli kendi markamı çıkarıp internet ve mağaza üzerinden satışını gerçekleştirdim. Şehirler arası üretim ağını yönetirken müşterilerim için hazır ürün satın almalar yaptım.

Üniversite öğrencisi 19 yaşında bir kızım var. Kızımla hayatı paylaşmak ve birbirimizi tamamlamak zamanı çok keyifli kılıyor. Doğa yürüyüşleri ve spor hayatımın vazgeçilmezi. 8 senedir bizimle birlikte olan küçük köpeğimiz Leo da olmazsa olmazlarımızdan

Tekstil sektöründe emekli olduktan sonra kendi işimi kurmayı düşünürken Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firması Coldwell Banker ile tanıştım. Görevime devam ettiğim Vista şubesinde bilgi , beceri ve mesleki deneyimlerimi sizlerle paylaşmaktayım.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 10 - 14 HAZİRAN 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)
1.500.000 ₺
Satılık
25.000 ₺
Kiralık
8.750.000 ₺
Satılık
4.250.000 ₺
Satılık