1983 Ankara doğumluyum. Evli ve iki kız çocuk annesiyim. Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümünü Yüksek Lisans derecesiyle ve Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölümünü bitirdim. Halen Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi Bölümünde okumaktayım. Roche İlaç Firmasında birincilikle başladığım iş hayatıma çeşitli satış alanlarındaki tecrübelerimi de ekleyip son olarak Kariyer.net İnsan Kaynakları firmasında Büyük Müşteriler Yöneticisi olarak devam ettim.

Farklı eğitimlerle ve yaptığım bireysel araştırmalarla kendimi iş hayatına hazırladım. Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilmeyi öğrenme fırsatım oldu. Ekibimdeki insanlarla bilgi alışverişinde bulunmak benim için bu nedenle çok önemli. İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve pozisyonumun gerektirdiği sorumluluğu merak ve istekle üzerime almaktan keyif alırım. İstekli, özenli ve dikkatli çalışmanın mutlaka başarı ile sonuçlanacağının bilincindeyim.

Her birimizin içindeki benzersiz potansiyeli söndürmek yerine güçlendiren bir danışmanlık hizmeti veriyoruz. Teknolojinin potansiyelini anlayan ve kalıcı bağlantılar kuran aracısız bir hizmet sağlıyoruz. Başkalarının görmediği yerde fırsat görüp mevcut potansiyelin her şeyde ve herkeste olduğunu biliyoruz. Ancak bir kişide, mülkte ve hatta tüm bir sektörde açıkça, gizli veya keşfedilmemiş olanı tespit etmek için dünyaya farklı bir şekilde bakmamız gerekir. Ve bu potansiyeli yakalamak daha fazlasını gerektirir.

Coldwell Banker da bu potansiyeli yakalamak için yaratıcılığa, arkadaşlığa, cesarete ve iyimserliğe güveniyoruz. Tam da bu sebeple dinamik, yenilikçi ve daima insan odaklı vizyonuyla kendime daha yakın hissettiğim Coldwell Banker Smart ailesinde, gayrimenkul ve yatırım ihtiyaçlarınıza ulaşmanıza yardımcı olmak için varım. Şimdi Coldwell Banker Smart Gayrimenkul ile birlikte hayatınıza değer katan yaşam alanları kazandırmanın tam zamanı