Portföy İşlem Hızı
9,0

İstanbul Kadıköy Doğumluyum ,Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunuyum Anadolu Adalet Sarayı Güvenlik İdari İşler Amiri Olarak 4 Yıl Görev Aldım Ve Türk Hava Yolları Güvenlik Müdürü Olarak 4 Yıl Profesyonel Güvenlik Hayatımı Devam Ettirdim. Çalışmış Olduğum Kurumları En İyi Şekilde Temsil Edip Kendi Firmamı Açmak Suretiyle Gayrimenkul Sektörüne Geçişimi Sağladım .Aktif Olarak 6 Yıldır Sektör İçinde Proje Konut Ve Bölge Uzmanı Olarak Hizmet Vermekteyim ..

Amacım Sizlere Doğru Yatırım Modellemesine Yönlendirmek Ve Gayrimenkullerinizi Doğru Pazarlama Planı İle Hızlıca Pazara Sunup Satışa Dönüştürmek

Birikimlerini Kazanca Dönüştürmek İsteyen Fakat Doğru Yatırımı Yapma Konusunda Profesyonel Bir Yardıma İhtiyacı Olan Siz Değerli Müşterilerimize Her Aşamada Destek Olmak İçin Varım.

Ofisimiz ;Uzman Kadrosu İle Konut, Lüks Konut, Proje Konut ,Ticari Ve Arsa , Devir Ve Kentsel Dönüşüm Alanında Hizmet Vermektedir…İstanbul Kartal'da Kalabalık Ve Güçlü Danışman Kadrosu İle Almak , Satmak , Kiralamak Ve Yatırım Yapmak Konusunda Bizlere Ulaşabilirsiniz.

Birikimlerinizi Kazanca Dönüştürmek Adına Doğru Yatırım Planına İhtiyaç Duyuyorsanız Doğru Adrestesiniz…

COLDWELL BANKER EĞİTİMLERİ BAŞLICALARI

FAST START EĞİTİMİ

AMP

BLUE WAY EĞİTİMİ

COMMERCİAL BUSİNESS CLUP

FOCUS EĞİTİMİ

EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ

COLDWELL BANKER ZEN

SIKIŞAN PİYASALARDA GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI

KİŞİSEL KOÇLUK

KURUMSAL SATIŞ DANIŞMANLIĞI

PROFİL ANALİZİ YÖNETİMİ

GAYRİMENKUL SEKTÖR EĞİTİMLERİ

REMAX POWER START EĞİTİMİ

REMAX SEHNE SENİN / SUNUM BECERİLERİ EĞİTİMİ

TÜGEM NERO SATIŞ EĞİTİMİ

UZMANLIK ALANLARIM

Konut,Proje Konut,Arsa,Kentsel Dönüşüm

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Cevizli Atalar Kordonboyu Orhantepe Petroliş

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Commercial Business Club Toplantısı 21 Ağustos 2021

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Volkan Atabay - 05/02/2022

    İlyas bey şu an oturduğumuz Kartal/Karlıktepedeki evimizi portföyünde bulunuduruyordu. Sahibinden.com üzerinden yaptığımız görüşme sonrası tanıştık. Kendisinin verdiği güven ve etkili iletişim sayesinde satış sürecini sorunsuz bir şekilde tamamladık. Gayrımenkulde güven unsuru en önemli husustur. Kendisine çok teşekkür ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim. Eşe dosta gerek kiralama gerekse satış için gönül rahatlığıyla referans olabileceğim bir gayrimenkul danışmanıdır İlyas bey. Para kazanmadan daha önemli olan insanlarda bıraktığı intibadır neticede.