FARUK ŞENOL

Gayrimenkul Danışmanı @CB DENİZ

Fark edile bilir ol.

ÖZGEÇMİŞİM

13.11.1970 Tarihinde Ankara’da doğdum, ilk, orta ve lise öğrenimimi Ankara’da tamamladım ve ayrıca Emlak Yönetimi Ön Lisans ile Kamu Yönetimi Lisans Programlarından mezun oldum. Evliyim, bir erkek, bir de kız evladım var.

1991 Yılında uzman çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetleri Bünyesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığının çeşitli Birliklerinin Tugay Karargahlarında personel özlük işleri ile bölük ve taburlarda eğitim, tatbikat ve operasyonel görevleri başarılarla yaptıktan sonra 2007 Kasım ayında kendi isteğim ile TSK’den ayrılarak, sırası ile önce Ocak 2008 ayından itibaren Ankara Keçiören Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğünde, Haziran 2012 ayından itibaren İzmir Bayraklı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğünde 15.09.2024 tarihine kadar İnsan Kaynakları Uzmanı ve Muhasebeci kadrolarında devlet memuru olarak görev yaparak emekli oldum.

33 yıl süren askerlik ve devlet memurluğu görevlerim boyunca, dürüstlük ve doğruluk ilkelerini her zaman ön planda tutarak, disiplin, çalışkanlık, adanmışlık ve ahlaki ölçülerde hizmet ettim.

Geride bıraktığım yıllar boyunca, birlikte omuz omuza çalıştığım her bir mesai arkadaşıma bildiğim her konuda öncülük yaptım. Bundan sonraki yaşamımda tüm arkadaşlarımla paylaştığım anılar, yaşadığımız zorluklar ve elde ettiğimiz başarılar, benim için daima birer gurur vesilesi olacaktır.

Hayatımın bu yeni döneminde ise, 23.09.2024 tarihinden itibaren gayrimenkul konusunda gereken tüm eğitimleri de tamamlayarak ve sürekli öğrenme arzu ve isteği ile Gayrimenkul Danışmanlığı hizmeti almak isteyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma ve siz değerli müşterilerime;

Türkiye’nin en güzel şehrinde, Dünyanın ve Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Şirketinde İzmir’in Kalbi Karşıyaka’da Coldwell Banker Deniz Ofisinde Gayrimenkul Danışmanınız olarak, Gayrimenkul alım, satım ve kiralama süreçlerinde sizlere profesyonel danışmanlık sunmak ve en doğru kararları almanızda yardımcı olmak için Uzmanlık Bölgem olan Karşıyaka'da Bostanlı, Aksoy, Nergiz Mahalleleri ile Bayraklı'da Adalet, Manavkuyu, Mansuroğlu ve Tepekule Mahallelerinde siz değerli müşterilerimize hizmet vermek benim için en büyük mutluluk olacaktır.

*Deniz’den Gelen Güven ve Kalite ile

Gayrimenkul Alım, Satım ve Kiralama İşlemlerinizde Sizinleyim!*

UZMANLIK ALANLARIM

Konut, işyeri, arsa, tarla, bağ, bahçe

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bostanlı Aksoy Atakent Bahçelievler Nergiz

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 16-20 EYLÜL 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)