GAYRİMENKULÜNÜZÜ BÖLGE UZMANINIZLA BULUNUZ.

1988 İzmir Amerikan Koleji ve 1992 Ege Universitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. Türkiye matematik sekizinci ve fakülte birincisiyim. Dışadönük kişiliğim, organizasyon yeteneğim, hızlı karar alma ve uygulama özelliğim, hızlı manevra yeteneğim teknik kişiliğimin dışında satışta ve insan ilişkilerinde başarılı olacağımı göstermekteydi.

İlk iş hayatıma Mercedes_Benz Türk’de başladım. Daha sonra Sabancı grubunun bilişim firması I-BIMSA’da çalıştım. Sabancı grubundan sonra 4 yıl Amerika’da bir IT firmasında görev aldım. Türkiye’ye döndükten sonra yine bir süre uluslararası bir IT firmasında satış tabanlı çalıştım. İki sene kadar önce emlak işinin Türkiye’de çok daha profesyonelleştiğini, Amerika ve Avrupa’da ki yapının gelmeye başladığını gözlemlemeye başladım. Gayrimenkul işinin artık üniversite mezunu profesyonel tarafından yapıldığını görünce, IT dünyasından çok sıkılmış olduğum için sektör değiştirmeye karar verdim.

IT sektöründe kurumsal pazarlamada başarılı 10 yılı aşkın çalıştıktan sonra real estate işine geçiş kararım oldukça doğru bir karar oldu. Hem gelir açısından hem de statü açısından Coldwell Banker ‘ın Türkiye’de güçlendiğini gördüğüm için COLDWELL BANKER‘a geçiş yaptım. Uzmanlık alanlarım İzmir ili Urla, Çeşme , Karaburun ve Seferihisar yani İzmir turistik yarımada.…

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Ayazağa Maslak
10.000.000 ₺
Satılık
25.000.000 ₺
Satılık