ARZU EMRE ÖZBEK

Gayrimenkul Danışmanı @CB RICH

Hayallerin adresini bulduğu yer!

Merhaba,

Ben Arzu Emre Özbek.

1981, İstanbul doğumluyum. 2003 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü’nden mezun oldum.

2004 yılından 2014 yılında oğlumuz Kerem doğana kadar Saatchi&Saatchi ve Havas Worldwide gibi Türkiye’nin ve dünyanın en iyi ve global reklam ajanslarında reklam yazarlığı ve creative grup head’lik yaptım. Bu 10 sene içinde CarrefourSA, Alfa Romeo, Sütaş, Vestel, P&G (Ariel, Prima vb.) ve Reckitt Benckiser (Finish, Vanish, AirWick, Cillit Bang, Calgon, Veet vb.) gibi dünya markalarına hizmet verdim.

2014 yılında sevgili ailemle birlikte İzmir’e taşındım. 2017 Ocak ayında “Poappum Çok Acayip Baskı İşleri” ismindeki kişiye ve kurumlara özel tasarımlar, baskılar, hediye kutuları ve promosyon ürünleri ürettiğimiz firmamı kurdum.

2024 yılında gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve Coldwell Banker Rich Gayrimenkul Ofis ailesine katıldım.

Coldwell Banker’ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Bugün; gayrimenkul alım ve satımı konularındaki uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle Coldwell Banker Rich Gayrimenkul Ofis bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 15-19 TEMMUZ 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)