UĞUR ÇETİN

Gayrimenkul Danışmanı @CB SKY

dünden öğren bugün için yaşa yarın için umut et.

Merhaba ben Uğur Çetin. 1989, Kayseri doğumluyum; 1991’de ailemin Paris’e yerleşmesi neticesinde Fransa’daki hayatıma başladım. Çocukluk yıllarımda en çok tercih ettiğim oyunların başında çizim yapmak vardı; resimlerimi çizdikten sonra legolarla oyunumu devam ettirir, her oyunumda annem için bir ev yapardım.

Eğitim hayatıma Fransa’da başladım, seneler geçtikçe inşaat sektörüne olan ilgim ve merakımdan ESTP’ye başladım ve 2013’te inşaat mühendisliği bölümünden mezun olarak taclandırdım.

İlerleyen süreçte Fransa’nın köklü inşaat firmalarindan birinde, profesyonel iş kariyerime başladım. Şirketin kurucu patronunun tavsiye ve tecrübesiyle kendi şirketimi kurdum; taşeron firma olarak iş ortaklığımıza 2015’te başladık. Olumlu sonuçlar elde edince babam ve 4 kardeşim de dahil oldu, güç birliği yaptık.

2016’da bağımsız olarak  ilk inşaat projemizi çizip müteahhitliğe başladık .  Fransanin birçok şehrinden gelen olumlu yorum ve talepler neticesinde projelerimize hız kesmeden devam ettik.

2018’de vatan hasretine dayanamayıp Antalya’ya taşındım ve ailemle beraber temelli dönüşümü gerçekleştirdim. İki kız çocuğu babasıyım.

Fransa'da müşterilerim hayallerini gerçekleştirme mutluluğunu Türkiye’de devam ettirme temennisiyle gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı dünyasına adım atmaya karar verdim.

Coldwell Banker'ın 106 yıllık deneyim ve profesyonelliği ile kendi yeteneklerimi harmanlamak ve bu yolda en iyisi olmak ilkesi ile yılmadan devam​ ediyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks konut villa,Daire

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Molla Yusuf Liman Hisarçandır Geyikbayırı Çankaya