SERKAN ÇAVUŞOĞLU

Gayrimenkul Danışmanı @CB ARTEMIS

İTÜ Endüstri Mühendisliğinden mezun olduktan sonra çalışma hayatıma Arçelik’te mühendis olarak başladım. Sonrasında 2000 yılında yerleştiğim Kanada’da IT, Telekomünikasyon ve Bankacılık sektörlerinde kurumsal mimari ve proje yönetimi alanlarında kariyerime devam ettim. 2022 yılında sevgili eşim ve kızım ile Türkiye’ye geri dönmeye karar vererek Bodrum’a yerleştik. Bu yerleşme surecinde Kanada ve Bodrum’da emlak alim satımlarım ile ilgili yaşadığım tecrübeler sonucu kariyerimi de bu alana taşıyarak, Coldwell & Banker kurumsal çatısı altında müşterilerime hizmet etmeye başladım.

Bütünsel bir bakış açısı ile yaklaştığım müşterilerimin mevcut koşullarında en doğru seçimi yapmalarına yardımcı olmak birinci önceliğimdir. Gayrimenkul danışmanlığı mesleğinin sadece bir mülk satın almak veya satmakla ilgili bir süreç olmadığına, aynı zamanda müşterilerin genel refahları ve uzun vadeli hedefleriyle uyumlu kararlar almalarına rehberlik etmekle ilgili olduğuna inanıyorum.

Bir mülkün sadece fiziksel yönlerini değil, aynı zamanda müşterilerim için duygusal, finansal ve yaşam tarzı etkilerini de göz önünde bulundurarak gayrimenkule kapsamlı ve çok boyutlu bir yaklaşım getiriyorum. Bir ev satın almanın veya satmanın zaman zaman stresli bir deneyim olabileceğini anlıyorum ve yolun her adımında kişiselleştirilmiş destek ve rehberlik sağlamaya kararlıyım.

Derin bir anlayış ve güvenilir profesyonellerden oluşan bir ağ sayesinde, müşterilerimin bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olacak değerli bilgiler ve kaynaklar sunabiliyorum. İster ilk kez ev satın alıyor olun, ister deneyimli bir yatırımcı olun, ister mülkünüzü satmak istiyor olun, gayrimenkul hedeflerinize dürüstlük, profesyonellik ve özenle ulaşmanıza yardımcı olmak için buradayım.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 15-19 TEMMUZ 2024 BLUE START EĞİTİMİ ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İzmir-İstanbul- Ankara Ofisleri Hariç)
  • 01-05 TEMMUZ 2024 BLUE START ONLINE EĞİTİM ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İZMİR-İSTANBUL-ANKARA HARİÇ)