SERKAN AKYÜREKLİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB ARMONİ

11 Haziran 1978 yılında İzmir’de doğdum

Açık öğretim Sosyal bilimler mezunuyum.

2000 yılında Mevzuat ve hukuk yazılımları konusunda faaliyet gösteren bilişim firmasında Pazarlama Müdürlüğü sonrasında uzun süre bölge distribütörü olarak çalıştım

2005 yılında Ege Dialog Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. kurdum ve aynı sektörde faaliyetlerime daha fazla bölgelerde eğitimler vererek ve bayiler oluşturarak devam ettim.

2013 yılında ise Ofis makinaları ve sarf malzemeleri satış ve servisini verdiğimiz Balçova Kartuş markasını kurdum. Hâlihazırda tüm faaliyetlerine devam ediyorum.

Gayrimenkul sektörüne ilgim hep vardı Coldwell Banker bünyesine Haziran 2024 itibarı ile aldığım eğitimler sonrasında Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı Kariyerime Coldwell Banker / Armoni ofisinde devam etme kararı aldım.

Dürüstlük ilk önceliğim nasıl kendime davranılmasını istiyorsam öyle hizmet anlayışına sahibim. Mutlu ve Sağlık içinde bir çatının altında Ailemiz ile birlikte olmak dileğiyle,

Saygılarımla…

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Onur Çetin Emeç Fevzi Çakmak Korutürk Teleferik

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 10 - 14 HAZİRAN 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • TAYYAR SÖZBİR - 05/07/2024

    Serkan Bey ile yazıcılar ve yazıcı malzemeleri üzerine faaliyet gösteren şirketi vesilesiyle tanışmıştık. İşi doğru yapmak konusunda hassas biri. Karşısındaki insanı huzursuz etmiyor. Aksine anlayabileceği şekilde açıklamalar yapıyor. Gayrimenkul sektöründe de aynı prensipler ile çalışacağına göre insanların güvenini kısa sürede kazanacaktır.