NİHAL KEREM

Gayrimenkul Danışmanı @CB EGEMEN

Merhaba, ben Nihal Kerem.1983 yılında Afyon’da doğdum. Evli ve iki çocuk annesiyim. En büyük hobim çocuklarımla zaman geçirmek.

2000 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne gelerek hayatımın en güzel tercihlerinden birini yapmış olduğumu fark ettim. Nitekim Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünü bitirdikten sonra bu güzel şehri terk etmemek adına Marmaris’te çalışmaya karar verdim. İş hayatıma devam ederken İşletme Bölümü ve Bilgisayar Programcılığı Bölümünden onur belgesi alarak mezun oldum.

Marmaris’te 2 yıl özel bir şirkette genel muhasebe sorumlusu olarak görev yaptım. Yaklaşık 19 yıldır ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresinde Muhasebe Gelir Birim Sorumlusu görevini icra etmekteyim.

Yoğun iş şartları altında çalışmış, disiplinli bir muhasebeciyim. Bu sebeple istekli, özenli ve dikkatli çalışmanın mutlaka başarı ile sonuçlanacağının bilincindeyim. Gerekli emlak danışmanlığı eğitimlerimi tamamladıktan sonra sahip olduğum öz motivasyon ve girişimcilik ruhu ile yeteneklerimi kullanabileceğim, 1906 yılından bu yana tecrübe, kurumsallık ve bunun yanı sıra güvenilirliğini kanıtlayarak insan odaklı çalışan Coldwell Banker Gayrimenkul bünyesinde yer almaya karar verdim.

İnsan ilişkilerimde esnek olmanın bana verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe etmiş birisi olarak, en doğru kararı vermeniz adına sizlere katkı sağlayabileceğimden hiç şüphem yok.

Doğru kararlar almak ve hızlı sonuçlar elde etmek sadece profesyonellerle çalışarak gerçekleşir.

Ben Coldwell Banker Gayrimenküle güvendim, gelin sizde bana güvenin;birlikte hayallerinizi gerçekleştirelim.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR YÜZYÜZE 10 - 14 HAZİRAN 2024 BLUE START EĞİTİMİ ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İzmir-İstanbul- Ankara Ofisleri Hariç)