"Güvenle Yatırım Yapın, Bizimle Kazanın"

Merhaba, ben Ebru Has. Yeşilköy ve Yeşilyurt bölgelerinde uzmanlaşmış bir gayrimenkul danışmanıyım. Lüks konut alanında uzmanım ve bu sektördeki tecrübemle sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefliyorum.

Gayrimenkul danışmanlığı işimi büyük bir tutku ve özenle yapıyorum. Yeni yerler keşfetmek ve farklı kültürleri tanımak benim için büyük bir heyecan kaynağı. Bu merakım ve daha önce havacılık sektöründe çalışmış olmam, insanlarla güçlü iletişim kurmamı ve onların ihtiyaçlarını daha iyi anlamamı sağladı.

Girişken ve cesur karakterim, işimdeki başarımı artıran önemli unsurlardan biri. Yeni insanlarla tanışmayı ve sürekli iletişim halinde olmayı çok seviyorum. Bu sayede, müşterilerimle güvene dayalı ve sağlam ilişkiler kuruyorum.

Eğer siz de Yeşilköy ve Yeşilyurt bölgelerinde lüks konut arayışındaysanız ya da bu bölgelerdeki gayrimenkul işlemlerinizde profesyonel bir destek almak istiyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz. Size en uygun çözümleri sunmak ve hayalinizdeki evi bulmanız için buradayım.

Saygılarımla,

Ebru HAS

0 533 020 9683

CB TRIO Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlık Ofisi

UZMANLIK ALANLARIM

YEŞİLYURT / YEŞİLKÖY LÜKS KONUT

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Yeşilyurt Yeşilköy Sb Yeşilköy

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Taha Hasekioglu - 04/03/2024

    Yeşilyurt’ta ev ararken tanıştığım Ebru hanım’la çalışmaktan çok memnun kaldım. Kiralama süreci ve ev sahibiyle iletişimi titizlikle yönetti. Sadece profesyonel değil, aynı zamanda samimi ilgisiyle süreci benim için kolaylaştırdı. Çok teşekkürler!

  • Şükran Çalık - 02/03/2024

    Danışmanınız Ebru Has Hanımın Yeşilköy İstanbul Caddesindeki dairemin kiralanması konusunda gösterdiği profesyonel çalışmaya, işinin takibine ve kısa sürede sonuçlandırma konusunda verdiği desteğe teşekkürlerimi iletir, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Şükran Çalık

İstanbul-Anadolu / Ataşehir KİPTAŞ KONUTLARI
16.970.000 ₺
Satılık
750.000 ₺
Satılık