OKAN TAŞARASI

Gayrimenkul Danışmanı @CB POWER

Ben Okan Taşarası,

1986 İstanbul doğumluyum. İş hayatına Kapalıçarşı’da dedemin yanında çırak olarak başladım. Ortaokul çağlarında bir yandan satış ve pazarlama işlerine devam ederken bir yandan spor hayatımı sürdürdüm.

Üretim alanında olan ilgim doğrultusunda Celal Beyar Üniversitesi Zeytin ve Zeytin Teknolojisi Bölümü’nü bitirerek zeytin teknikeri oldum ve eş zamanlı olarak geniş tarım alanlarında aktif olarak zeytin üretimi yaptım. İşimin bir parçası olarak yeni tarım arazileri bulup, yatırım yapıp, araziyi ıslah edip üretim yapıyor ve arazilerin satışını yapıyordum. Zamanla arazi alım satımı işi zeytin yetiştiriciliğinin önüne geçti ve 2024 yılında gayrimenkul danışmanlığını profesyonel olarak devam ettirmek adına Coldwell Banker Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı’na katıldım.

İnsanlarla bağlantı kurmaktan ve iletişim içinde olmaktan aldığım keyifle gayrimenkul danışmanlığını yürütüyorum. Hedefim parçası olduğum işlerde; “kazan-kazan,” “doğru fiyat, doğru yer" felsefesiyle hareketle tüm taraflar için en iyi sonuçları elde etmektir. Coldwell Banker Power ile sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ederek, siz danışanlarımıza detaylı piyasa analizleri ve kişiye özel yatırım stratejileri ile en uygun sonuçları sunmayı amaçlıyorum.

Siz de gayrimenkullerinizin pazarlaması ve gayrimenkul arayışlarınızda birlikte çalışmak için beni arayın.

Okan

UZMANLIK ALANLARIM

Proje ve ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Etiler Beştelsiz Kartaltepe