ÇANKAYA DOĞUKENT BULVARI ÜZERİNDE,  3500 M2 TİCARİ KOMPLE BİNA
 Portfolio No: 213610
CB BAŞKENT

ÇANKAYA DOĞUKENT BULVARI ÜZERİNDE, 3500 M2 TİCARİ KOMPLE BİNA

Ankara / Çankaya / Birlik

DESCRIPTION

Söz konusu binamız Doğukent Bulvarı’ndan,Zirvekent konutlarına ve bölgeye giriş sağlayan 451.Cadde üzerinde Doğukent Bulvarı ile köşe konumlu adada yer almaktadır. . Bölgenin yeni çekim merkezi Ünlü Kule’nin tam karşısında yer alan binamızın diğer cephesinde Bahçeşehir Koleji yer almakta olup, 365 Avm ise 1 dk mesafede yer almaktadır.

Binamız zemin kat üzerinde 3 kat ve çatı katı, buna ilaveten birisi zemin katta dükkân ile bağlantılı depo bir diğeri ise kapalı garaj şeklinde olmak üzere iki bodrum katından oluşmaktadır.

Zemin katımız yaklaşık 5.5. metre tavan yüksekliğine sahip olup bu katımız 350 m2 genişliğindedir. Ön ve yan cephelerinde ise yaklaşık 350 m2 ilave bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Arzu edilirse zemin katın bir kısmında veya tamamında asma kat yapılarak net kullanım alanı arttırılabilir.

Zemin katımızın bir alt katında yine yaklaşık 350 m2 depo alanımız yer almakta olup bu kata hem bina genel merdivenleri kullanılarak hem dükkanımızın içerisinden, hem de kapalı garaj rampasından araç ile ulaşabilmek mümkündür. Kapalı garaj katı ikinci bodrum katta yer almakta olup garaj rampasından birinci bodrum kat hizasına gelindiğinde düz zeminde bu kata ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Zemin kat üzerinde yer alan birinci ve ikinci katlarımız yaklaşık 400 m2 kapalı kullanım alanlı ofis katları/alanları şeklinde projelendirilmiş olup, 4 cepheden komple ışık alır vaziyette, açık ofis kullanımına uygun, 3 metre tavan yüksekliğine sahip katlar şeklindedir.

Üçüncü kat, binamızın dubleks katı olup yaklaşık 400 m2 giriş katı ve 350 m2 çatı katı olmak üzere 750 m2 kapalı alana ve 50 m2 teras/balkon alanına sahiptir. Dubleks katımızda giriş katı diğer katlar gibi 3 metre tavan yüksekliğine sahip olup çatı katı en düşük seviyede 2.5 metre en yüksek seviyede ise 4.5 metre yüksekliğe sahip, 4 cepheden ışık alabilen çift teraslı bir alan sunmaktadır.

Binamızın ikinci bodrum katı yaklaşık olarak 600 m2 genişliğinde 16 araçlık kapalı otopark alanı olarak projelendirilmiş olup binamızın bir şirket/kurum/kişi kontrolünde olduğu sürece 25 araca kadar hizmet verebilecek kapasitededir.

Söz konusu binamızın tapuda cinsi ticari olarak geçmekte olup, hemen her türlü ticari fonksiyona uygun ve ruhsat alabilir durumdadır. Binamızın birisi yangın merdiveni olmak üzere iki adet merdiven kovası ve bir adet tüm katlara hizmet verebilen sedye asansörü büyüklünde asansörü bulunmaktadır. Yurt, yaşlı bakım evi, okul, dershane, ofis, şirket merkezi vb..gibi tüm ticari faaliyetlere uygundur.

Binamızın kaba inşaatı, dış cephesi ve çatısı bitmiş durumda olup, asansörümüzün takılması beklenmektedir. 2023 Ağustos ayı itibariyle tam faaliyete geçebilecek durumdadır. Söz konusu binamız Shell &Core teslim edilecek olup, eksik kısımlar gelecek teklifler, sözleşmenin şartları ve yürütülecek faaliyete göre tarafımızdan veya kiracı tarafından tamamlanacaktır.

Söz konusu binanın kiralanmasında Coldwell Banker Başkent adına Evren Barutçu Münhasıran yetkilidir.

Read More
Location Turkey , Ankara , Çankaya , Birlik
Deed Status Condominium
Portfolio Category Whole Building
Price 490,000 ₺
Square Meter (Gross) 3500
Age Of Building 0
Number Of Floors 7
Heating Centralized System
Hit Count
72

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

EXTERNAL PROPERTY

  • Exterior:  

Ali Evren Barutçu

Other Portfolios Of The Advisor