ORAN SİTESİ YÜKSEK KONUMLU 500 m2 SATILIK LÜKS VİLLA
 Portfolio No: 224482
CB BAŞKENT

ORAN SİTESİ YÜKSEK KONUMLU 500 m2 SATILIK LÜKS VİLLA

Ankara / Çankaya / Oran

DESCRIPTION

Söz konusu gayrimenkulümüz, Ankara Oran sitesi, Rafet Canıtez Caddesinde yer almaktadır.

Villamız hem Ticari hem konut oturumun hakim olduğu, Büyükelçiliklerin, Kurumsal Eğitim Kurumları , TRT Lojmanları paralelinde ve güçlü şirket merkezlerin konumlandığı lokasyonda yer almaktadır.

Söz konusu villamız 3 katta yaklaşık 500 m2 net kullanım alanına sahip olup, Giriş kat salon alanından her iki cepheli, Alt kat Mutfak ve salon alanından bahçe çıkışları mevcutken, Ara katlarda bağımsız bölümlerden balkon çıkışları bulunmaktadır. Buna ilaveten Villamızın en üst katında ise yaklaşık 50 m2 kullanım alanlı açık teras mevcuttur.

Villamızın giriş katı net 180 m2 kullanım alanlı olup ,şöminesi bulunan üç ayrı oturma kullanım alanlı son derece şık ve enerji yansıtan kademeli salon alanı , ön cephesinde keyifli oturuma hakim balkon çıkış alanı, arka cephesinden ise teras balkon çıkış mevcuttur.

Alt katında ise bahçe çıkışlı geniş hacme sahip özel tasarım mutfak alanı , size özel alan olarak kullanabileceğiniz bahçe çıkışlı salon alanı ,depo kiler (müştemilat odası ) bulunmaktadır.

Üst kat ise kademeli asma kat olması sebebi ile aslında kendi içinde iki kat, bölüme ayrılır. bu katta ,ebeveyn banyolu ebeveyn odaları, giyinme odası , misafir oda ana banyo bulunurken, Çatı katında ise ebeveyn banyolu iki odası açık salon alanı ve bu kata hizmet vermesi için küçük bir kitchenette ve açık teras mevcuttur. Her kat yüksek tavan olması sebebi ve cephelerinin açık olması sebebi ile ile loş katı ve bölümü bulunmamaktadır.

Villamız toplam 8 oda , 1 ana salon, 1 küçük salon, 1 açık salon , mutfak, 6 banyo ,1 wc oluşmakta Net 550 m2 kullanım alanlı, Villa yan cephesinde açık otoparklı, Villa içine asansör yapılabilme alt yapısı mevcuttur. Odalarında özel yapım dolaplar , Zemin ısıtma sistemi, VRF klima sistemi ve kesinlikle nem problemi yoktur.

Son derece özel Mimari tasarım ile her şeyin en ince detayına kadar düşünülerek tasarlanmış ve kullanılan villamızın hiçbir masraf gerektirmeden hemen taşınabileceğiniz durumdadır.

Taşınmazımız 497 m2 Arsa payına sahip olup Villamızın oturum alanı 180 m2'dir. Ve iç kullanım alanı ise açık alanlar dahil yaklaşık 550 m2 kullanım hacmine sahiptir.

Villamızın ön ve arka bahçe kullanım alanları keyifle oturum mevcut arzu ettiğiniz bölümde kış bahçe yapma imkanınız mevcuttur. Yan cephesinde ise yaklaşık 5 araçlık açık otopark mevcuttur.

Villamız mobilyasız olarak satışa sunulmuştur.

Bilmek istedikleriniz ve daha nice detaylar için arayınız lütfen.!

Söz konusu gayrimenkulün satılmasında Coldwell Banker Başkent adına Hale Aslan yetkilidir.

Read More
Location Turkey , Ankara , Çankaya , Oran
Deed Status Condominium
Portfolio Category Detached House
Price 42,500,000 ₺
Square Meter (Gross) 600
Square Meter (Net) 500
Number Of Rooms 8+2
Age Of Building 30
Number Of Floors 3
Heating Centralized System
Number Of Bathroom 6
Balcony Available
Furnished No
User Status Empty
Eligible for Bank Loan Yes
Hit Count
67

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

INTERIOR PROPERTY

  • Kitchen:  
  • Doors:  
  • Windows:  
  • Celling Height:  
  • Number Of Balconies:  

EXTERNAL PROPERTY

  • Exterior:  

Hale Aslan

Other Portfolios Of The Advisor