KONYAALTI AŞAĞIKARAMAN KAPUZ KANYONUNDA SATILIK ARSA
 Portfolio No: 166027
CB SKY

KONYAALTI AŞAĞIKARAMAN KAPUZ KANYONUNDA SATILIK ARSA

Antalya / Konyaaltı / Aşağıkaraman

DESCRIPTION

Antalya kent merkezine en yakın köylerinden Aşağıkaraman köyünde Kapuz Kanyonu ve çam ormanının yanı başında, yatırıma, hobi bahçesine ve tıny house yapımına uygun rızayi taksimleri yapılmış muhtelif büyüklüklerde ulaşım, elektrik, şebeke suyu ve sulama suyu sorunu olmayan arsalarımız yeni sahibini beklemektedir.

Aşağı Karaman köyü Konyaaltı Belediyesi sınırlarında olup her geçen gün arazi değerlerinin arttığı ve altyapı problemi bulunmayan bir bölgedir.

Arsalarımız Kapuz Kanyonu'na 1km Aşağıkaraman Köyüne 1km mesafede, çam ormanının ve Kapuz kanyonundan gelen derenin yanı başında bulunmaktadır.

Kapuz Kanyonu son yıllarda yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gören bir bölge olup bilinirliği her geçen gün artmaktadır. Şehrin karmaşından uzak, bununla birlikte şehire son derece yakın bir yerde bulunuyor. Yaz aylarında Şehir merkezine göre yaklaşık 5 derece daha serin olan bölge harika bir iklim ve doğa içerisinde size ve sevdiklerinize huzurlu bir yaşam sunuyoruz.

Parsel yakınında tıny house ve villa tipi yapılar bulunmaktadır. Tıny house yada hobi bahçesi olarak kullanıma uygun olan arsalarımız fırsat niteliğindedir.

Detaylı bilgi ve alternatif arsalar için benimle iletişime geçebilirsiniz.

**** SUNUM İÇİN GÖKHAN OĞUZ 0507 958 6162

COLDWELL BANKER SKY bu gayrimenkulün Satışında tek yetkilidir.

Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmeti İçin En Doğru Adrestesiniz!

COLDWELL BANKER, dünyada gayrimenkul alım satım dinamiklerini değiştiren, sektörün en güvenilir ve en inovatif markası olarak 49 ülkede, 3.000’den fazla Ofisi ve 120.000 Gayrimenkul Danışmanı ile gayrimenkul sektörüne yön vermektedir. COLDWELL BANKER’ın en güçlü ofislerinden olan COLDWELL BANKER SKY en doğru fiyat, en hızlı ve sorunsuz bir süreçle gayrimenkul alım, satım ve kiralama tecrübesi yaşamanız için her zaman yanınızdayız.

Read More
Location Turkey , Antalya , Konyaaltı , Aşağıkaraman
Deed Status Share Title Deed
Portfolio Category Unzoned
Price 1,350,000 ₺
Square Meter (Net) 320
Eligible for Bank Loan No
Available For Exchange No
Zoning Status Field
Title Deed Status Share Deed
Hit Count
121

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

VIEW PROPERTY

  • Greenery
  • River
  • Mountain
  • Nature

TECHNICIAL PROPERTY

  • Clearway
  • Water Line

Gökhan Oğuz

Other Portfolios Of The Advisor