DÖŞEMEALTI ALTINKALE'DE ÖZEL TASARIM MÜSTAKİL VİLLA 8+1
 Portfolio No: 216062
CB ELİPS

DÖŞEMEALTI ALTINKALE'DE ÖZEL TASARIM MÜSTAKİL VİLLA 8+1

Antalya / Döşemealtı / Altınkale

DESCRIPTION

Antalya ili Döşemealtı İlçesi Altınkale mahallesinde 1968 ada 3 parselde bulunan müstakil villamız 500 mt2 arsa üzerine konumlandırılmıştır. Havuz hariç brüt mt2 629.5 , havuz 27.5 mt2 dir. Net kullanım alanı 484.5 mt2 olup , 2 araçlık açık otoparkı , müstakil havuzu , geniş bahçe kullanımı ile eşsiz bir konumdadır . Yapıya ait kullanılabilir mt2 ler ile ilgili detaylı bilgi ilanımız ekinde mevcuttur .

İskanı alınmış olan villamız mobilya ve ankastre setlerin yerleştirmeleri gerçekleştikten sonra 15 Temmuz itibariyle oturuma hazır hale gelecektir. Villamızda kullanılan tüm ürünler 1. Sınıf olup , Alüminyum doğramalarımız Asaş RST 116 Isı Köprülü Hebe Shiebe Sürme , oda termostatlı Rehau marka yerden ısıtma ,İnohom marka akıllı ev sistemi ,Samsung marka akıllı split klimalar , Akdeniz Şömine ürünü ev tipi çift taraflı şömine bulunmaktadır. Villamızın bodrum katında hamam ve sauna yapımına uygun alan ayrılmış olup , talep edilmesi halinde yeni mal sahibi tarafından yaptırılabilir şekilde elektrik ve mekanik tesisat altyapısı hazırlanmıştır. Kullanılan akıllı ev sistemi ile aydınlatma kontrolü, panjur kontrolü, genel elektrik kontrolü, su kontrolü, havuz kontrolü, garaj kapısı kontrolü, kameraların kontrolü, bahçe sulama kontrolü, intercom kontrolü, oda termostatları ile yerden ısıtma kontrolü, kombi – ısı pompası vs. kontrolü, su baskını, duman ve hareket sensörleri ile alarm sistemi yapı genelinde tüm kat ve odalardan bağımsız paneller ile yönetilebilmekte olup ayrıca cep telefonu üzerinden mobil uygulama aracılığı ile yönetilebilmektedir. Villamızın dış cephesi komple A1 sınıfı yanmaz taşyünü ile yalıtılmış olup, cephede mekanik sistem fibercement ve doğal tuğla kullanılmıştır.

4 kattan oluşan 8+1 villamızın ,

Çatı katında ( 88.75 mt2) ; 2 bağımsız oda , teras ve depo olarak kullanılabilecek bir alan mevcut olup , bağımsız banyo bulunmaktadır.

Birinci katta (114.25 mt2) ; Master oda ( giyinme odası ve banyosu mevcuttur ) , Çamaşır odası , Klima balkonu , iki yatak odası ve bağımsız bir banyo bulunmaktadır. Yatak odalarının balkon kulllanımları mevcuttur .

Giriş katta (165.5 mt2) ; Geniş bir salon , yemek alanı , hol , ayrı mutfak , bir yatak odası , bağımsız bir banyo mevcuttur.

Bodrum katında (116 mt2) ; bir yatak odası , bağımsız banyo , hamam & sauna & duş alanı , hobi odası , teknik oda , su deposu , havuz denge deposu ve hidrofor odası bulunmaktadır.

Ferah bir galeri boşluğu ile aydınlık bir mimari oluşturulmuş , geniş ailelerin kullanımına hitap edecek şekilde modern dokunuşlar ile eşsiz bir yapı tasarlanmıştır. Bölge genelindeki mülklerin karakteristik yapısına sadık kalınarak inşaa edilmiş tam bağımsız oluşu ile mahremiyet üst düzeyde tutulmuştur .

Havuz başı duşu, şezlong alanları, bahçe terasları ile geniş peyzaj alanı, özel olarak tasarlanmış çevre aydınlatması ile görsel bir şölen sunmaktadır.

Elektrikli araç şarjı için, otopark alanında 380 volt trifaze priz bulunmakta olup, şarj ünitesi yaptırılmak istenmesi durumunda kablo altyapısı mevcuttur.

Yabancı satışa ve ikamete uygun olan villamız , aynı zamanda kredilendirilebilir .

Merkezi konumu , modern mimarisi , büyüklüğü , ana arterlere kolay ulaşımı , şehir merkezine yakınlığı , fiyat performans beklentisini karşılaması sebebi ile alıcıların tercih sebebi olacaktır.

Mia Konak , bölgenin ultra lüks kavramına uyan nadide villalarından biri olarak , sahibine huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını açmaktadır.

Villamızın satış işlemlerinde tek yetkili ofis Coldwell Banker Elips Gayrimenkul olup , tüm portföylerimiz meslektaşlarımız ile paylaşıma açıktır. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz. Sunum için lütfen randevu alınız .

Gonca Berani

Platinium Danışman

BRN Team Takım Lideri

Read More
Location Turkey , Antalya , Döşemealtı , Altınkale
Deed Status Condominium
Portfolio Category Detached House
Price 34,500,000 ₺
Square Meter (Gross) 657
Square Meter (Net) 485
Number Of Rooms 8+1
Age Of Building 0
Number Of Floors 4
Heating Underfloor Heating
Number Of Bathroom 5
Balcony Available
Furnished No
User Status Empty
Hit Count
75

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

INTERIOR PROPERTY

  • Kitchen:  
  • Doors:  
  • Windows:  
  • Celling Height:  
  • Number Of Balconies:  

EXTERNAL PROPERTY

  • Exterior:  

Gonca Berani

Other Portfolios Of The Advisor