MEDYA VENÜS BAĞDATLI AY

Real Estate Consultant @CB LEGO

Merhaba, ben M. Venüs Bağdatlı Ay, Urla Bölgesinde Lüks Konut Uzmanıyım.

1987 yılı İzmir doğumluyum. Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce İşletme mezuniyetim sonrasında İşletme Yüksek Lisansımı tamamladım.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış ve Pazarlama bölümünde başlayan iş hayatıma İzmir'de bulunan aile şirketlerimiz olan Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezimiz ve Turkcell İletişim Merkezi mağazalarımızın yönetiminde devam ettim.

Sonrasında satış ve müşteri memnuniyeti konularındaki bilgi ve becerilerimi kullanabileceğim gayrimenkul sektörüne girdim. Yerel bir firmada başladığım gayrimenkul sektöründe lüks konut konusunda uzmanlaştım. Hedeflerimi gerçekleştirebilmek ve başarılarıma yenilerini ekleyebilmek adına sektörün en güçlü markası olan Coldwell Banker bünyesine katıldım.

İzmir Urla'nın en prestijli bölgeleri İtokent Bölgesi ve Kekliktepe uzmanlık bölgelerim ve Coldwell Banker Lego Gayrimenkul bünyesinde uzmanlık alanımda faaliyet göstermekteyim.

Urla bölgesindeki gayrimenkul alım ve satımlarınızda dürüst hizmet anlaşım ile çözüm ortağınız olmaktan mutluluk duyacağım.

AREAS OF EXPERTISE

lüks konut uzmanı

EXPERTISE REGIONS

  • İçmeler Kuşçular Yenice Kalabak

EVENTS I ATTENDED

  • İZMİR 16-20 EYLÜL 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)