1994 yılında İstanbul'da doğdum ve Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldum. Kariyerime 2013 yılında gayrimenkul sektöründe adım attım ve 2014 yılı Temmuz ayında kendi gayrimenkul ofisimi açarak faaliyetlerime başladım. Başakşehir bölgesinde önemli projelerde satış ve kiralamalarda bulunarak sektörde deneyim kazandım. Daha sonra kurumsal altyapımı güçlendirmek amacıyla önde gelen gayrimenkul firmalarında danışmanlık görevi üstlendim.

Sürekli olarak yeniliklere ve gelişime açık olmam, bir süre yöneticilik yaptığım çok uluslu bir gayrimenkul firmasında da görev almama olanak sağladı.

Şu anda uzmanlık alanım olan İstanbul Avrupa Yakası 'nda, gayrimenkul danışmanı olarak profesyonel hizmetler sunmaktayım.

AREAS OF EXPERTISE

Konut

EXPERTISE REGIONS

  • Başakşehir Bahçelievler Bağlar Güneşli Hürriyet

CUSTOMER COMMENTS

  • Ümit KABAN - 9.6.2024

    Kiralama süreci boyunca ilgisinden dolayı Mertcan beye çok teşekkür ederim. Kiracı ve ev sahibi arasında ki bağlantıyı çok güzel kurdu ve çok memnun kaldık.

  • Zafer Dipbakay - 9.6.2024

    Mert Can Bey, Güneşli'deki 3+1 dairemi 1 hafta gibi kısa bir sürede, tüm prosedürleri profesyonel bir şekilde yöneterek sorunsuzca halletti. Sürecin her aşamasında güven verdi ve tüm detayları titizlikle ele aldı. Bundan sonraki gayrimenkul kiralama ve satış işlemlerimde de kendisiyle çalışmaya devam edeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim.

  • İsmet Türksoy - 8.26.2024

    Şahsıma ait İstanbul -Bahçelievler de konut satışı ile ilgili Mertcan beyle yollarımız kesişti ve yılların deneyimi Mertcan beyin fikirleri ve pörtföyü sayesinde kısa sürede daire satışımız gerçekleşmiştir. Kendisine çok teşekkür ederim.

  • İbrahim pars - 8.24.2024

    Bahçelievler kocasinanda daire aldım tapu va belediye işlemleri dahil tüm konuda yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum

  • Emine Duman - 8.24.2024

    Başakşehir 21. bölgedeki dairemin kiralama sürecinde göstermiş olduğu profesyonellik ve titizlik için Mert Can Beye çok teşekkür ederim. Kiralama öncesi eski kiracımın tahliye sürecini de sorunsuz bir şekilde yönetti. Güvenilir ve sonuç odaklı çalışmasıyla süreci rahatlıkla atlattık. Kendisiyle çalışmaktan son derece memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim.

  • Mürsel Dercan - 8.24.2024

    Gayrimenkul danışmanımız Mertcan Bey ile çalışmak büyük bir keyifti. Hem profesyonelliği hem de müşteri odaklı yaklaşımıyla süreci çok kolay ve verimli hale getirdi. Kiralama süreçlerinde bize her zaman açık ve dürüst bilgiler sundu. Tüm detayları bizim için titizlikle yönetti. Kendisinin bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde işlemlerimizi sorunsuz bir şekilde tamamladık. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

20,000 ₺
For Rent
4,500,000 ₺
For Sale
2,625,000 ₺
For Sale
3,600,000 ₺
For Sale