HAZAL İŞGÖREN

Real Estate Consultant @CB RICH

Merhaba, ben Hazal İşgören. Yaşar Üniversitesi- Endüstri Mühendisliği mezunuyum. Evli ve bir çocuk annesiyim. İzmir’in sıcak ve samimi atmosferinde büyüdüm ve şimdi de aynı enerjiyi profesyonel hayatıma yansıtıyorum.

Kariyerime dış ticaret alanında başladım ve yönetici olarak devam ettim. Geçmiş kariyerim sayesinde süreç iyileştirme, idari yönetim, stratejik planlama, analitik düşünme, müşteri odaklı yaklaşım, detaylı ve programlı çalışma ve problem çözme konularında derinlemesine bilgi ve beceri edindim.

Bir süredir, hedeflerime, kişiliğime ve iş ahlakıma en uygun olduğuna inandığım Coldwell Banker Rich ailesinde çalışmaktayım.

Hedefim, önceki deneyimlerimden edindiğim yetkinlikleri kullanarak, sektördeki güncel trendleri ve yenilikleri takip ederek müşterilerime güvenilir ve profesyonel bir danışmanlık hizmeti sunmak ve bunun sonucunda %100 müşteri memnuniyeti kazanmak.

Sizlerin de desteğiyle bu yeni yolda başarılı adımlar atacağıma inanıyorum. Saygılarımla.

"Hedefimiz KAZANDIRMAK"

Hello, I am Hazal İşgören. I graduated from Yaşar University with a degree in Industrial Engineering. I am married and a mother of one. I have grown up in the warm and friendly atmosphere of Izmir, I now bring the same energy into my professional life.

I began my career in foreign trade and continued as a manager. Through my past career, I have gained extensive knowledge and skills in process improvement, administrative management, strategic planning, analytical thinking, customer-oriented approach, detailed and organized work, and problem-solving.

For some time now, I have been working with the Coldwell Banker Rich family, which I believe aligns perfectly with my goals, personality, and work ethics.

My aim is to provide reliable and professional consultancy services to my clients by utilizing the competencies that I have gained from my previous experiences, staying updated with the latest trends and innovations in the industry, and ultimately achieving 100% customer satisfaction.

With your support, I hope to take successful steps on this new path.

Sincerely