Bayındırda SATILIK Modern Çicek Üretim Seraları ve Arazisi
 Portföy No: 228987
CB 360

Bayındırda SATILIK Modern Çicek Üretim Seraları ve Arazisi

İzmir / Bayındır / Kızılcaova

AÇIKLAMA

Türkiye'nin çiçek üretiminde ihtisaslaşmış Sera Bölgesi, Bayındır bölgesidir. Mevsimlik serada bitki üretimi için ideal olan bu bölge, güneşli gün sayısı, gece-gündüz sıcaklık farkı, temiz havası ve kendi kuyularından sağladığı su ile bitki üretimi için mükemmel koşullara sahiptir.

Aşağıda pazarlama ve satış süreçlerinin yönetilmesinde tek yetkili olduğumuzu belirtmek isterim.

Seralarımız projelendirilmiş ve ruhsatlandırılmıştır. Tesislerimiz ana yol güzergahında yer almakta olup, lojistik açıdan ihracat ve ithalat için herhangi bir problemi bulunmamaktadır.

Satışa sunulan arazimizdeki seraların altyapısı, bölgedeki en modern tesisler arasındadır. Arazinin ve tesislerin teknik özellikleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Satılık mülkümüz,Bayındır Kızılcaova'da 50.069m² büyüklüğündedir.

Bu alanda; 18.480m² büyüklüğünde, 19 tünelden oluşan Gotik tipi galvaniz çelik modern seralar bulunmaktadır. 19 tünel seranın 3'ünde otomatik boom sulama sistemi kurulmuştur. 1.575m²'lik çelik konstrüksiyonlu yapı, depo ve üretim alanı olarak kullanılmaktadır. 345m² büyüklüğünde gübreleme ve sulama sistemlerini içeren bir yapı mevcuttur. 3 adet çimlendirme odası (soğuk hava deposu) bulunmaktadır. 15.000m²'lik dış mekan süs bitkileri üretim alanı ve 5.000m²'lik 20 yaşında ağaçlarla çevrili bir alan bulunmaktadır.

Teknik altyapıya bakıldığında 160 kVA müstakil trafo,Ruhsatlı Kuyu Suyu,25kw lisanslı GÜNEŞ Enerjisinden Elektrik Üretim Sistemi bulunmaktadır.500m² Ofis,Yemekhane,müştemilat Wc alanları vardır.Seralar cevresinde 300m sulama drenaj kanaları vardır.4.500m²Seralar arası ve yollarda kilitli parke taşları ile döşenmiştir.

Daha ayrıntılı bilgi için benimle iletişime gecebilirsiniz.

Devamını Oku
Konum Türkiye , İzmir , Bayındır , Kızılcaova
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Tarla
Fiyat 87.000.000 ₺
Metre Kare (Net) 50069
Takasa Uygun Hayır
Tapu Durumu Müstakil Parsel
Görüntülenme Sayısı
39

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Yolu Açılmış
  • Su Hattı
  • Elektrik Hattı
  • Telefon

Cahit Ergül

Danışmanın Diğer Portföyleri