BURAK YILKAN

Ticari Gayrimenkul Danışmanı @CB PASHA

Başarı istediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini sevmektir.

20 Nisan 1973 doğumludur. 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü tamamlamıştır.

1996 yılında iş hayatına, aynı zamanda hissedarı olduğu otomotiv sektöründe yer alan Batıser A.Ş. ’de Müşteri İlişkileri Sorumlusu olarak başlamış, şirket hisselerini devredinceye kadarki süreçte şirketin Genel Koordinatörlüğüne kadar yükselmiştir. Daha sonra otomotiv sektöründeki görevine Honda’da Marka Müdürü olarak devam etmiştir.

2007 yılı Ağustos ayı itibariyle çalışmaya başladığı, sektörünün önder firmalarından Tezol Europap A.Ş. ‘de 9 yılı aşkın süre Ulusal ve Özel Markalar Yöneticisi olarak görev yapmıştır.

2016 yılı Ekim ayı itibariyle gayrimenkul sektörüne olan ilgisi ve sektördeki nitelikli aracılık hizmetlerinin eksikliğini görmesi nedeniyle, gayrimenkul danışmanlık sektörüne Realty World Bey Gayrimenkul Ofisini kurarak katılmış, 2017 ve 2018 yıllarında bölge dereceleri elde etmiştir.

2019 yılı Mayıs ayı itibariyle Ege Bölgesinin gayrimenkul sektöründeki güçlü gruplarından Pasha grubuna direktör olarak katılmış, Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker ’a katılan Pasha Ofisi’nde ve TEOK Gayrimenkulde Ticari Gayrimenkul Uzmanı olarak hizmet vermiştir.

Son olarak Coldwell Banker Trio Gayrimenkul'de siz danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

He was born on 20 April 1973. He graduated from Dokuz Eylül University, Faculty of Economics and Administrative Sciences, Department of Business Administration in 1997.

He started his career in 1996 at Batıser Auto Co. and he continued his career in the automotive sector as Brand Manager at Honda Turkiye.

He served as the National and Private Brands Manager for over 9 years at the Europap Tezol Co.

As of October 2016, due to his interest in the real estate sector, he joined the real estate consultancy sector by establishing Realty World Bey Real Estate Office in İzmir.

As of May 2019, he joined as a Director to Pasha Group, one of the strongest real estate groups in the Aegean Region.

Finally, he continues to serve as Commercial Real Estate Specialist at Coldwell Banker TRIO Office.

Experienced sales director with a demonstrated history of working in the real estate industry.

Skilled in Analytical Skills; Commercial Real Estate Specialist, Real Estate Market Research, Luxury Real Estate & Commercial Properties Marketing, Land Development and Project Sales Management.

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari Gayrimenkul

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Korutürk Ilıca

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • M2M İzmir 15-16 Eylül 2021