FATİH GÜLDÜ

Gayrimenkul Danışmanı @CB TEMPO

Caddenin En Tempolu Emlak Ofisi

İstanbul Bağdat Caddesi Coldwell Banker Tempo ofisinde profesyonel gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan Fatih Güldü, İstanbul Anadolu Yakası’nda gayrimenkul alanında uzmanlaşmış bir isimdir. Konut, ticari gayrimenkul ve yatırım fırsatlarında geniş tecrübesi ve bölgeye olan hakimiyeti ile öne çıkan Fatih Güldü, özellikle Bağdat Caddesi, Kadıköy, Erenköy, Suadiye, Fenerbahçe gibi prestijli bölgelerde başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

Müşterilerine sunduğu gayrimenkul alım-satım danışmanlığı, değerleme hizmetleri ve yatırım danışmanlığı sayesinde, en doğru kararları almalarına rehberlik eder. Fatih Güldü, her bir müşteriyle birebir ilgilenerek, ihtiyaçlarına uygun en iyi çözümü sunar ve süreci şeffaf bir şekilde yürütür.

Mülk değerleme, pazarlama stratejileri, gayrimenkul yatırımı ve lokasyon bazlı analizlerde derin bilgiye sahip olan Fatih Güldü, gayrimenkul sektöründeki trendleri yakından takip eder ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeker.

Fatih Güldü ile çalışarak, Anadolu Yakası'nın en popüler ve değerli bölgelerinde, güvenilir ve kârlı gayrimenkul işlemlerine adım atabilirsiniz.

#Bağdat Caddesi gayrimenkul danışmanı

#Anadolu Yakası gayrimenkul uzmanı

#İstanbul lüks konut danışmanı

#Mülk alım-satım danışmanı

#Coldwell Banker Tempo

#Bağdat Caddesi emlak uzmanı

#Kadıköy gayrimenkul danışmanı

UZMANLIK ALANLARIM

Gayrimenkul Alımı - Satışı - Kiralama -Ticari Uzmanlık Bölgelerim

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Suadiye Zühtüpaşa Fenerbahçe Caferağa Caddebostan