Eğitim ve Koçluk
9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon, Arel Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi üzerine tezli yüksek lisans yaptım.
ICF onaylı profesyonel koç olarak 3 yıldır danışanlarıma eşlik ediyor, kariyer ve hedef odaklı başarı üzerine eğitimler veriyorum.
Tecrübe ve Güven
25 yıllık bankacılık kariyerimde uluslararası bankalarda satış, pazarlama ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundum. Bu süreçte edindiğim finansal disiplin, güvenilirlik ve analiz yeteneğini profesyonel koçluk ile harmanlayarak bugün gayrimenkul danışmanlığına taşıyorum.
Gayrimenkul Anlayışım
Gayrimenkul, benim için sadece alım-satım değil; bir hayalin ve geleceğin başlangıcıdır. Müşterilerime güvenli yatırım, huzurlu yaşam alanı ve sürdürülebilir değer sunmayı hedefliyorum.
Değerlerim
Şeffaflık, dürüstlük ve profesyonellikten ödün vermeden, doğru bilgi ve güçlü analizle her adımda yanınızda olmayı taahhüt ediyorum.
Vizyonum
Coldwell Banker Se7en ailesinin bir üyesi olarak, bugünün ihtiyaçlarıyla geleceğin değerlerini birleştirerek doğru gayrimenkul seçiminde rehber oluyorum.
“Hayallerinize giden gayrimenkulün kapısını aralamak için buradayım.”